logo banner kopie.jpeg


opleiding nagelstylisteOpleiding nagelstyliste bij Maniqo

De opleiding nagelstyliste volg je natuurlijk bij Maniqo. We werken met zeer ervaren opleiders die jaarlijks bijscholingen volgen om jou de nieuwste technieken aan te kunnen leren op het gebied van nagelstyling. Tijdens de opleiding nagelstyliste van Maniqo leer je alles wat je moet weten over het vak, zodat je na afronding direct kunt starten met jouw eigen nagelsalon. Nagelstyliste is een prachtig beroep. 

Dit kun je zowel vanuit huis uitvoeren, maar natuurlijk kun je ook je eigen professionele nagelstudio starten. Uiteraard moet je eerst in het bezit zijn van een certificaat voordat je aan de slag kunt als erkend nagelstyliste. Tijdens de vakopleiding voor basis allround nagelstyliste leer je alles wat je moet weten om mooie acryl en gelnagels te kunnen maken. Daarnaast leer je ook hoe je gelpolish sets kunt aanbrengen bij de klant en hoe je om moet gaan met mensen die nagelbijten. 

Natuurlijk komt ook de theorie van het vak aan bod. Deze theorie wordt behandeld in de eerste les van de opleiding nagelstyliste. De complete opleiding bestaat uit 8 a 9 lessen van c.a 3 uur. Daarnaast mag je natuurlijk een uitstekende begeleiding verwachten en staan we ook na de opleiding graag voor je klaar als je vragen hebt.

 

Allround opleiding nagelstyliste met certificaat

Bij Maniqo hebben we tevens een groothandel in nagelproducten. In onze online nagelgroothandel kun je natuurlijk ook na het behalen van jouw certificaat terecht voor de aankoop van kwaliteitsproducten waar je ook tijdens de opleiding mee werkt. In de eerste les komen de theorie en de manicure aan bod. Daarna vervolgen we met de technieken rondom full color gel polish. je leert hoe je deze aan moet brengen en op een correcte wijze moet verwijderen. 

Ook French manicure, het aanbrengen van tips en het gebruik van diverse sjablonen komt aan bod. Halverwege de opleiding nagelstyliste leer je tevens hoe je werkt met acryl gel van epic fusion gel en gewone color gels. Natuurlijk leer je tijdens de opleiding ook hoe je kunstnagels moet opvullen of re-balanceren. Daarnaast hebben we ook nog een speciale terugkomdag als je nog tegen problemen of moeilijkheden aanloopt. 

De opleiding sluit je af met een certificaat waarbij je de garantie krijgt op een uitstekende begeleiding achteraf. Tijdens onze opleiding nagelstyliste werken we met kleine groepen waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Na het afronden van de opleiding krijg je tevens een starterspakket mee en een professioneel handboek. Zo maak je direct een goede start als professioneel nagelstyliste.

Neem direct contact op

Dit is een magnet


Bestel nu je favoriete kleur van de nieuwe NEON Collectie
van SO GUILTY - Iconic Nails!