logo banner kopie.jpeg


nagelgroothandelNagelgroothandel Maniqo

Bij nagelgroothandel Maniqo ben je aan het juiste adres voor al je nagelbenodigdheden. In onze webshop vind je de beste materialen voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hierbij kun je denken aan nail art & design producten, maar natuurlijk ook aan werkmaterialen en elektrische apparatuur. Doordat we alleen werken met de beste merken ben je altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat.
 

In onze nagelgroothandel vind je diverse hoogwaardige producten voor nagelstyling en kunstnagels. We bieden een ruim assortiment aan producten voor onder andere gelnagels en acrylnagels. Ook voor nagel folies, glitters en andere nailart producten ben je in onze groothandel in nagelproducten aan het juiste adres. De producten in onze webshop zijn allemaal uitgebreid getest en op kwaliteit geselecteerd.
 

Zo ben jij altijd verzekerd van de beste producten voor jouw nagelstyling. Je bestelt ze eenvoudig online in onze webshop. Daarbij zorgen we altijd voor een snelle verzending zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Ook als je vragen hebt staan we graag voor je klaar. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we je altijd voorzien van het juiste advies. Ook voor diverse werkmaterialen voor in nagelsalons bieden we een uitgebreide keuze aan producten.

 

Online nagelgroothandel

In onze groothandel voor nagelproducten bieden we tevens een uitgebreid assortiment werkmaterialen om jouw nagelsalon mee compleet te kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een armsteun, waarmee je de klant van wat extra comfort voorziet. Daarnaast verkopen we ook diverse color pop ringen, foil wraps en ander gereedschap zoals cuticle pushers. Natuurlijk vind je in de webshop van onze nagelgroothandel ook een ruim assortiment aan nagellampen met UV welke geschikt zijn voor alle soorten gel.
 

Om hygiënisch te kunnen werken in je nagelsalon bestel je bij ons ook eenvoudig diverse soorten wegwerphandschoenen in verschillende maten. Ook voor diverse base en topcoat lakken, gel polish en fusion gel kun je een keuze maken uit onze webshop. Natuurlijk bestel je bij ons ook diverse soorten nagelvijlen, penselen en andere handige benodigdheden voor in de nagelsalon.
 

Binnen onze nagelgroothandel werken we met vooraanstaande merken waardoor je altijd een fantastisch eindresultaat kunt garanderen. Deze producten bestel je eenvoudig online. Doordat we met meerdere merken werken, vind je altijd de producten die je nodig hebt. Doordat we beschikken over voldoende vakkennis, staan we ook graag voor je klaar als je advies nodig hebt over één van onze producten. Daarnaast verzorgt Maniqo ook de opleiding tot nagelstyliste.

Neem direct contact op

Dit is een magnet


Bestel nu je favoriete kleur van de nieuwe NEON Collectie
van SO GUILTY - Iconic Nails!