logo banner kopie.jpeg

groothandel in nagelproductenGroothandel in nagelproducten

Als je op zoek bent naar een online groothandel voor nagelproducten, ben je bij Maniqo aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment nagelproducten voor professionele nagelstyling. Binnen onze groothandel werken we alleen met de beste merken die door onszelf uitvoerig getest zijn. Door te werken met deze professionele nagelproducten ben je altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat. 

Ook diverse werkbenodigdheden voor in de nagelsalon bestel je snel en eenvoudig online. Bij Maniqo ben je tevens altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Jouw bestellingen worden snel verwerkt en verzonden. Bij onze groothandel in nagelproducten hoef je dus nooit lang op de door jou bestelde producten te wachten. Handig, want zo kun je jouw klanten blijven voorzien van een prachtige nagelstyling. 

Binnen de webshop van onze nagelgroothandel maak je eenvoudig een keuze uit diverse producten. Hierbij kun je denken aan diverse epic fusion gels in de meest uiteenlopende kleuren. Ook als je diverse andere soorten color gel nodig hebt bestel je die eenvoudig via onze webshop. Wil je jouw nagelsalon compleet maken met een professionele werkmaterialen? Ook dan bieden we je een ruime keuze aan producten van vooraanstaande merken.

 

Online groothandel in nagelproducten Maniqo

Bij Maniqo beschikken we over een ruime ervaring in het vak. Deze vakkennis zorgt ervoor dat we jou altijd kunnen voorzien van een waardevol advies. Het is dan ook niet voor niets dat je bij Maniqo tevens de opleiding nagelstyliste kunt volgen. Daarin leer je alle fijne kneepjes van het vak volgens de laatste technieken. In de webshop van onze groothandel in nagelproducten bestel je tevens snel en eenvoudig diverse werkmaterialen.

Hierbij kun je denken aan speciale knippers voor nageltips, armsteunen en uitharding-lampen voor kunstnagels. Ook bieden we een ruim assortiment producten die nodig zijn voor nail art en design. Hierbij kun je denken aan diverse soorten nagel folies om snel en makkelijk diverse effecten aan te kunnen brengen op de nagels. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit diverse prachtige chroom kleuren zoals rose, goud of koper. 

Zo maak je in een handomdraai fantastische nail art. Doordat we binnen onze groothandel in nagelproducten alleen werken met de beste merken, hoef jij je nooit zorgen te maken om de kwaliteit. Uiteraard staan we geheel achter de merken die wij verkopen. Deze zijn dan ook uitvoerig door ons getest. Als je op zoek bent naar een online groothandel in nagelproducten ben je bij Maniqo van harte welkom.

Neem direct contact op

Dit is een magnet


Bestel nu je favoriete kleur van de nieuwe NEON Collectie
van SO GUILTY - Iconic Nails!